Liity Jäseneksi
Liity jäseneksi
Seuranta ja valvontailmoitus SVI
Oikeusturvakeskus
Koulutus
Kansainvälinen toiminta
Tietopalvelu
Kunniajäsen Jaakko Ylitalo    

Sample Image EOK:n liittohallitus on myöntänyt entiselle Lapin liiton edunvalvontapäällikölle ja EOK:n liittovaltuuston puheenjohtaja FM Jaakko Ylitalolle EOK:n 8. kunniajäsenyyden merkittävästä oikeusturvatyöstä.


 

 
Kunniajäsen Jacob Söderman    

jacob_soderman_eok_standardiEOK:n liittohallitus on myöntänyt entiselle Euroopan ja eduskunnan oikeusasiamiehelle OTL, kansanedustaja Jacob Södermanille EOK:n 7. kunniajäsenyyden merkittävästä oikeusturvatyöstä.


 

 
Kunniajäsen Erkki Rintala    

094EOK:n liittohallituksen päätöksellä merkittävästä oikeusturvatyöstä arvostettu Vaasan hovioikeuden emeritus presidentti Erkki Rintala on EOK:n 6. kunniajäsen.

 
 
Kunniajäsen Hannele Pokka    
hannele_pokka_kunniajaseneokEOK on myöntänyt Lapin läänin maaherra, (nykyinen ympäristöministeriön kansliapäällikkö) OTT Hannele Pokalle liiton 5. kunniajäsenyyden merkittävästä oikeusturvatyöstä. 
 
Kunniajäsen Erkki Vasama    
erkki_vasama_kunniajasenEOK on myöntänyt Erkki Vasamalle 4. kunniajäsenyyden merkittävästä oikeusturvatyöstä.
 
Kunniajäsen Esa Lahtela    
esa_lahtela_150Liittohallituksen mielestä 3. kunniajäseneksi kutsuttu kansanedustaja Esa Lahtela on koettu sellaiseksi kansanedustajaksi, joka on kansanedustajien joukossa kaikkein voimakkaimmin ja aidoimmin ottanut vakavasti kansalaisten oikeusturvaongelmat.
 
Kunniajäsen Jukka Kekkonen    
jukkakekkonenEOK:n 2. kunniajäsen, oikeustieteen tohtori, oikeushistorian ja roomalaisen oikeuden professori, tiedekunnan dekaani Jukka Kekkonen
Kunniajäsen Matti Wuori    
mattivuoriLiittohallituksen mielestä 1. kunniajäseneksi kutsuttu asianajaja Matti Wuori tunnnettiin EOK:n jäsenistön piirissä pitkän linjan ihmisoikeus- ja ympäristövaikuttajana.
 
EOK
EOK - Eurooppalaisen Oikeusturvan Keskusliitto
PL 1243
96101 Rovaniemi

asiakaspalvelu @ eok.fi
Säännöt
Rekisteriseloste
Toimintapolitiikka
Yhteystiedot
Säilytä EOK-jäsenyys