logo
Velallisen suojaosuutta ulosotossa korotetaan

eurorahaaUlosotossa palkan ulosmittauksessa velalliselle jätettävän suojaosuuden määrään tulee korotus vuoden 2014 alusta. Yksinäisen velallisen suojaosuus on 677,70 euroa, ja jos velallisella on yksi huollettava suojaosuus on 921 euroa kuukaudessa.

Lue lisää...
 
Salmonellan torjuntaohjelma uhattuna – kansanterveys vaarannetaan

Maa- ja metsätalousministeriö esittää hallitukselle rehulain vahingonkorvaussäännöksen muuttamista. Lakimuutos siirtäisi saastuneen rehun aiheuttaman vahingon riskiä myyjältä ostajalle, sanoo MTK:n päälakimies Risto Airikkala.

Lue lisää...
 
Äiti Amma vastaanotti EOK:n kultaisen oikeusturvan suojelusenkelin
Sample ImageMaailman rauhan ja rakkauden lähettiläs sekä kärsivien kansakuntien puolustaja Äiti Amma vastaanotti EOK:n kultaisen oikeusturvan suojelusenkelimitalin Suomen vierailun yhteydessä.
Lue lisää...
 
Oikeusvaltion haaksirikko, Koiviston konklaavi loukkasi yksilön perusoikeuksia
mauno_koivistoPresidentti Mauno Koiviston tarkoituksena oli vaikuttaa tuomareihin yleisen edun nimissä pankin asiakkaina olleita tavallisia kansalaisia vastaan. Suomalainen oikeusvaltio kärsi 6.5.1992 pidetyssä tilaisuudessa haaksirikon, toteaa EOK:n toiminnanjohtaja Jarmo Juntunen.
Lue lisää...
 
Venäjän korruption vastainen komitea kutsui EOK:n yhteistyöhön
Sample ImageEOK:n Rovaniemen liittokokous sai yhteistyöesityksen Venäjän korruption vastaiselta komitealta sekä esityksiä maahanmuuttajien ja nuorten oikeusturvan edistämiseksi.
Lue lisää...
 
Jaakko Ylitalo EOK:n kunniajäseneksi
Sample ImageLiittohallitus on myöntänyt EOK:n liittovaltuuston puheenjohtajan tehtävät jättäneelle Jaakko Ylitalolle liiton 8. kunniajäsenyyden. Ylitalo on tehnyt vuosikymmeniä merkittävää oikeusturvatyötä, josta osa on tapahtunut EOK:n liittovaltuuston puheenjohtajana, totesi toiminnanjohtaja Jarmo Juntunen.
Lue lisää...
 
Petri Kankaansivu johtaa EOK:n liittohallitusta
petri_kankaansivu_varatuomari_eokEOK:n liittovaltuusto päätti yksimielisesti valita liittohallituksen puheenjohtajaksi varatuomari Petri Kankaansivun Helsingistä. Kankaansivu on aiemmin toiminut liittohallituksen jäsenenä vuodesta 2006 lähtien.
Lue lisää...
 
Petter Kavonius EOK:n liittovaltuuston puheenjohtajaksi
petter_kavonius_eokEOK:n liittokokous valitsi yksimielisesti seuraavalle kolmivuotiskaudelle liittovaltuuston puheenjohtajaksi oikeustieteen tohtori, dosentti Petter Kavoniuksen.
Lue lisää...
 
EOK:n oikeusturvapoliittinen toimintalinja vuosina 2014 – 2016
oikeusturvaseminaari_eokRovaniemellä kokoontunut EOK:n liittokokous päätti seuraavan kolmivuotiskauden (2014-2016) oikeusturvapoliittisesta toimintalinjasta.
Lue lisää...
 

* Eurooppalaisen Oikeusturvan Keskusliitto -EOK ry on kansalaisten ja yrityksien riippumaton ja puolueeton oikeusturvan edunvalvontajärjestö, joka on perustettu vuonna 2004.

Miksi EOK:n kannattaa liittyä 

* vahvistat ja edistät jäsenyydelläsi tärkeää oikeusturvatyötä
* saat oikeusturvaneuvontaa, ohjausta ja koulutusta kaikilla oikeusaloilla * saat jäsenpalvelun kautta ammattitaitoista ja luotettavaa asiantuntija-apua
* saat jäsenpalvelun kautta EOK:n seurannan ja valvonnan omaan oikeusturva-asiaasi
* saat oikeusturva-asiasi osaksi EOK.n laajempaa kollektiivista oikeudellista edunvalvontaa
* kehität ja ajantasaistat osaamistasi laillisten oikeuksiesi puolustamiseksi
* verkostoidut muiden jäsenten kanssa ja voit osallistua erilaisiin vertaistukiryhmiin

 

Säilytä EOK-jäsenyys
 
*EOK:n tutkimuksien ja seurannan mukaan ihmisellä on useita oikeusturvaongelmia elämänsä aikana. Siksi on tärkeää säilyttää EOK-jäsenyys!  

 

Copyright 2006 - 2017 EOK ry