logo
Äiti Amma vastaanotti EOK:n kultaisen oikeusturvan suojelusenkelin Tulosta Sähköposti

Sample Image

Maailman rauhan ja rakkauden lähettiläs sekä kärsivien kansakuntien puolustaja Äiti Amma vastaanotti EOK:n kultaisen oikeusturvan suojelusenkelimitalin Suomen vierailun yhteydessä.

EOK:n  toiminnanjohtaja Jarmo Juntunen ja liittohallituksen puheenjohtaja Petri Kankaansivu tapasivat Äiti Amman ja luovuttivat hä
nelle EOK:n kultaisen oikeusturvan suojelusenkelimitalin Suomen vierailun yhteydessä lauantaina (5.10.2013) Energia Areenalla Vantaan Myyrmäessä. Tilaisuudessa oli läsnä tuhansia ihmisiä.

 Sample Image


Jarmo Juntunen sanoi juhlapuhee
ssaan Äiti Ammalle EOK:n kunnioittavan hänen pyyteetöntä ja merkittävää humanitaarista työtä koko ihmiskunnan puolesta.  Luovuttamalla  oikeusturvan suojelusmitalin EOK haluaa tukea ja vahvistaa Äiti Amman arvokasta työtä maailman ihmisten hyväksi. Jarmo Juntunen sanoi EOK:n oikeusturvan suojelusenkelin symbolisoivan perus- ja ihmisoikeuksien toteutumista kaikkialla maailmassa, ja että EOK:n oikeusturvan suojelusenkeli on nyt myös läsnä tässä tilaisuudessa.
 

EOK:n oikeusturvan suojelusenkeli antaa Äiti Ammalle lisää voimia jatkaa tärkeää humanitaarista työtään maailmassa, lisäsi Juntunen.


Sample Image Äiti Amman saama huomionosoitus EOK:lta sai yleisöltä raikuvat suosionosoitukset. Juntusen ja Äiti Amman lämminhenkisen keskustelun jälkeen EOK:n edustajat kukittivat Äiti Amman kukkaseppeleillä.

EOK:n huomionosoituksesta liikuttuneena Äiti Amma halasi rakastavasti Jarmo Juntusta ja Petri Kankaansivua sydämellisessä darshanissaan.

EOK:n myöntämän tunnustuksen lisäksi Amma on saanut lukuisia muita huomattavia palkintoja ja tunnustuksia laajamittaisesta humanitaarisesta työstään, kuten YK:n maailmanrauhan huippukokouksessa vuonna 2002 hänelle väkivallattomasta toiminnasta myönnetty Gandhi-King palkinto.

 

Sample ImageÄiti Amman käynnistämien hyväntekeväisyyshankkeiden määrä ja laajuus ovat ainutlaatuisia. Hänen avustustyönsä eri puolilla maailmaa kattaa tänä päivänä hankkeita mm. terveyden, koulutuksen, asumisen, naisten voimaannuttamisen, vanhustenhoidon, ympäristön ja katastrofiavun aloilla.

Amma huolehtii kymmenistä miljoonista köyhistä ja kodittomista paitsi Intiassa myös esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Haitissa. Amman rakennuttamissa sairaaloissa Intiassa on tähän mennessä hoidettu lähes viisi miljoonaa potilasta, joista noin kaksi miljoonaa täysin ilmaiseksi.

 

Elämänsä aikana Äiti Amma on halauksellaan lohduttanut jo yli 33 miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa. Kun häneltä kysytään, mistä hän saa voimaa auttaa niin monia, Amma vastaa: "Siellä missä on todellista rakkautta, kaikki tapahtuu vaivattomasti." Amma sanoo, että "rakkaus on uskonto, jota maailmamme tarvitsee nyt kaikkein kipeimmin"

EOK-viestintä
Kuvat: Mikko Juntunen


 

* Eurooppalaisen Oikeusturvan Keskusliitto -EOK ry on kansalaisten ja yrityksien riippumaton ja puolueeton oikeusturvan edunvalvontajärjestö, joka on perustettu vuonna 2004.

Miksi EOK:n kannattaa liittyä 

* vahvistat ja edistät jäsenyydelläsi tärkeää oikeusturvatyötä
* saat oikeusturvaneuvontaa, ohjausta ja koulutusta kaikilla oikeusaloilla * saat jäsenpalvelun kautta ammattitaitoista ja luotettavaa asiantuntija-apua
* saat jäsenpalvelun kautta EOK:n seurannan ja valvonnan omaan oikeusturva-asiaasi
* saat oikeusturva-asiasi osaksi EOK.n laajempaa kollektiivista oikeudellista edunvalvontaa
* kehität ja ajantasaistat osaamistasi laillisten oikeuksiesi puolustamiseksi
* verkostoidut muiden jäsenten kanssa ja voit osallistua erilaisiin vertaistukiryhmiin

 

Säilytä EOK-jäsenyys
 
*EOK:n tutkimuksien ja seurannan mukaan ihmisellä on useita oikeusturvaongelmia elämänsä aikana. Siksi on tärkeää säilyttää EOK-jäsenyys!  

 

Copyright 2006 - 2017 EOK ry