logo
Petri Kankaansivu johtaa EOK:n liittohallitusta Tulosta Sähköposti
petri_kankaansivu_varatuomari_eokEOK:n liittovaltuusto päätti yksimielisesti valita liittohallituksen puheenjohtajaksi varatuomari Petri Kankaansivun Helsingistä. Kankaansivu on aiemmin toiminut liittohallituksen jäsenenä vuodesta 2006 lähtien.

 

 

 

Varapuheenjohtaja Markku Antilan johdolla emsimmäisen kokouksen pitänyt valtuusto valitsi liittohallituksen varapuheenjohtajaksi YTM Katariina Lapinsalon Rovaniemeltä. Hallituksen jäseniksi tulivat valituksi varatuomari Jorma Herttuainen Oulusta, oikeustieteen opiskelija Mika Mikkonen Rovaniemeltä ja KV-yhdyshenkilö Oxana Rassokha Joensuusta.

Liittohallituksen kolmivuotinen toimikausi on kestää vuoteen 2016 saakka.


(EOK-viestintä)

 

* Eurooppalaisen Oikeusturvan Keskusliitto -EOK ry on kansalaisten ja yrityksien riippumaton ja puolueeton oikeusturvan edunvalvontajärjestö, joka on perustettu vuonna 2004.

Miksi EOK:n kannattaa liittyä 

* vahvistat ja edistät jäsenyydelläsi tärkeää oikeusturvatyötä
* saat oikeusturvaneuvontaa, ohjausta ja koulutusta kaikilla oikeusaloilla * saat jäsenpalvelun kautta ammattitaitoista ja luotettavaa asiantuntija-apua
* saat jäsenpalvelun kautta EOK:n seurannan ja valvonnan omaan oikeusturva-asiaasi
* saat oikeusturva-asiasi osaksi EOK.n laajempaa kollektiivista oikeudellista edunvalvontaa
* kehität ja ajantasaistat osaamistasi laillisten oikeuksiesi puolustamiseksi
* verkostoidut muiden jäsenten kanssa ja voit osallistua erilaisiin vertaistukiryhmiin

 

Säilytä EOK-jäsenyys
 
*EOK:n tutkimuksien ja seurannan mukaan ihmisellä on useita oikeusturvaongelmia elämänsä aikana. Siksi on tärkeää säilyttää EOK-jäsenyys!  

 

Copyright 2006 - 2017 EOK ry