logo
EOK kutsuu jäsenistöään liittokokoukseen Tulosta Sähköposti
eok_liputusEOK pitää varsinaisen liittokokouspäivän elokuussa Rovaniemellä. Liittokokouksessa valitaan seuraavalle 3-vuotiskaudelle uuden liittovaltuuston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä liittovaltuuston jäsenet.

 

 

EOK:n liittohallitus kutsuu kaikki liiton jäsenet EOK:n varsinaiseen liittokokoukseen.

Jokainen liiton jäsen on tervetullut osallistumaan ja vaikuttamaan!

Jos olet kiinnostunut aktiivisesta oikeusturvatyöstä ja toimimaan luottamushenkilönä EOK:n liittovaltuustossa tai hallituksessa, niin ilmoita siitä toiminnanjohtajalle osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.

Kokousaika: Lauantaina 10.8.2013 klo 12.00 alkaen

Kokouspaikka: Sky Hotel Ounasvaara, auditorio, Rovaniemi

Kokousvieraat voivat varata kokouspaikalta yöpymiset puh. +358 (0) 16 3311252 tai sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen. . Hinnat ovat: € 78,-/1-hengen huone/yö tai € 86,-/2-hengen huone/yö. Hinta sisältää runsaan buffet-aamiaisen. Huonevaraukset kannattaa tehdä ajoissa, viimeistään 24.7.2013 mennessä.

Tarjoilun järjestämiseksi pyydämme jokaisen vahvistamaan osallistumisensa EOK:n liittokokouspäivään sekä iltajuhlaan (voi tulla avecin kanssa) 24.7. 2013 mennessä osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.

Valtakirjan tarkastaminen

Niiden henkilöiden, jotka ovat saaneet valtuutuksen osallistua liiton jäsenen puolesta varsinaiseen liittokokoukseen valtakirjojen tarkastaminen alkaa klo 10.00. Valtakirjan sisältöön tarvittavista jäsentiedoista lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Jarmo Juntunen, puh. 0400-391 658, Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.  

Varsinaisessa liittokokouksessa käsiteltävät asiat

Liittokokouksen puheenjohtajana toimii, kunnes puheenjohtaja on valittu, liittovaltuuston puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja. Varsinaisessa liittokokouksessa käsitellään liiton sääntöjen 12 §:n mukaan seuraavat asiat:


1) valitaan liittovaltuuston jäseniksi välittömästi liittokokouksen jälkeen alkavaksi toimikaudeksi puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä vähintään 4 ja enintään 32 valtuutettua. Kullekin valtuutetulle valitaan henkilökohtainen varajäsen.

2) käsitellään selostus liiton toiminnasta ja taloudesta edelliseltä kolmivuotiskaudelta,

3) päätetään tulevan kolmivuotiskauden oikeusturvapoliittisesta toimintalinjasta, ja

4) päätetään muista liittohallituksen sille esittämistä asioista.

Asiat ratkaistaan liittokokouksessa yksinkertaisella äänten enemmistöllä, ellei säännöissä ole toisin määrätty. Äänten mennessä tasan ratkaisee puheenjohtajan ääni paitsi vaaleissa arpa.

Liittovaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan on oltava liiton varsinainen henkilöjäsen. Valtuutetun ja hänen varajäsenensä on oltava liiton varsinainen henkilöjäsen tai sen perusjärjestön henkilöjäsen. Mikäli joku edellä mainituista eroaa tai erotetaan kesken toimikautensa liiton tai sen perusjärjestön jäsenyydestä, katsotaan hänen eronneen myös liittovaltuustosta. 

Liittovaltuuston ensimmäinen varsinainen kokous 

Liittovaltuuston ensimmäinen kokous pidetään välittömästi varsinaisen liittokokouksen jälkeen. Tällöin valitaan EOK:n liittohallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä vähintään kolme ja enintään seitsemän muuta liittohallituksen jäsentä. Mikäli liittovaltuuston jäsen tai varajäsen valitaan liittohallitukseen, hän on velvollinen eroamaan liittovaltuustosta.

Liittovaltuuston varsinainen kokous pidetään kerran vuodessa huhtikuun loppuun mennessä. Liittovaltuuston toimikausi on varsinaisten liittokokousten välinen aika. 

Liittokokouspäivän ohjelma lauantaina 10.8.2013

Jäsenistön puheenvuorot (max. 2 minuuttia per. puhe). Puheenvuoropyynnöt ilmoitetaan kokouksen alussa kokouksen puheenjohtajalle.


Klo 12.00  Liittokokouspäivän juhlapuheet

- liittovaltuuston puheenjohtaja Jaakko Ylitalo
- liittohallituksen puheenjohtaja Petter Kavonius
- toiminnanjohtaja Jarmo Juntunen

Klo. 12.30 Liittokokouksen järjestäytyminen

Klo. 14.00 Kahvitarjoilu

Klo. 14.30 Liittokokous jatkuu

Klo. 15.00 Jäsenistön puheenvuorot

Klo. 15.45 Liittovaltuuston puheenjohtajan puhe

Klo. 16.00 Liittokokouksen päättäminen

Klo. 16.30 Uuden liittovaltuuston ensimmäinen varsinainen kokous
 

EOK:n iltajuhla

Klo 18.00 - 24.00 EOK:n vapaamuotoinen iltajuhla (liiton toimitilojen pihanurmi-alueella osoitteessa Yliojantie 1. Asu vapaa).


- Jäsenten välistä tutustumista ja keskustelua
- Ruokailu, kahvi ja boolitarjoilu
- Karaokea ja muuta hauskaa

Huomio!
Tarjoilun järjestämiseksi pyydämme jokaisen vahvistamaan osallistumisensa EOK:n liittokokouspäivään sekä illanviettoon (voi tulla avecin kanssa) 10.7. 2013 mennessä osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.  

Tervetuloa!

 

* Eurooppalaisen Oikeusturvan Keskusliitto -EOK ry on kansalaisten ja yrityksien riippumaton ja puolueeton oikeusturvan edunvalvontajärjestö, joka on perustettu vuonna 2004.

Miksi EOK:n kannattaa liittyä 

* vahvistat ja edistät jäsenyydelläsi tärkeää oikeusturvatyötä
* saat oikeusturvaneuvontaa, ohjausta ja koulutusta kaikilla oikeusaloilla * saat jäsenpalvelun kautta ammattitaitoista ja luotettavaa asiantuntija-apua
* saat jäsenpalvelun kautta EOK:n seurannan ja valvonnan omaan oikeusturva-asiaasi
* saat oikeusturva-asiasi osaksi EOK.n laajempaa kollektiivista oikeudellista edunvalvontaa
* kehität ja ajantasaistat osaamistasi laillisten oikeuksiesi puolustamiseksi
* verkostoidut muiden jäsenten kanssa ja voit osallistua erilaisiin vertaistukiryhmiin

 

Säilytä EOK-jäsenyys
 
*EOK:n tutkimuksien ja seurannan mukaan ihmisellä on useita oikeusturvaongelmia elämänsä aikana. Siksi on tärkeää säilyttää EOK-jäsenyys!  

 

Copyright 2006 - 2017 EOK ry