logo
EOK:n liittovaltuuston vuosikokous Rovaniemellä Tulosta Sähköposti
eok_valtuusto020110EOK:n liittovaltuuston vuoden 2012 varsinainen vuosikokous pidettiin huhtikuussa Rovaniemellä.


EOK:n liittovaltuusto kokoontui vuoden 2012 varsinaiseen vuosikokoukseen Rovaniemellä. Liittovaltuusto kokoontui puheenjohtaja Jaakko Ylitalon johdolla.

Liittovaltuuston varsinaisessa kokouksessa käsiteltiin vuoden 2011 tilikauden toiminta- ja tilikertomukset sekä toiminnantarkastajan lausunto. Liittovaltuusto vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi vastuuvapauden liittohallitukselle ja toiminnanjohtajalle.  Liittovaltuusto hyväksyi toiminta- ja taloussuunnitelman, jonka mukaan liiton toimintaa kehitetään resurssien mukaan.

Liittovaltuusto päätti pitää ennallaan liittymisjäsenmaksut uusille varsinaisille henkilö- ja yhteisöjäsenille. Varsinaisten jäsenten vuosijäsenmaksut päätti liittovaltuusto pitää ennallaan.

Liittovaltuusto kokoontuu seuraavan kerran keväällä 2013.

 

(EOK-viestintä)

 

 

* Eurooppalaisen Oikeusturvan Keskusliitto -EOK ry on kansalaisten ja yrityksien riippumaton ja puolueeton oikeusturvan edunvalvontajärjestö, joka on perustettu vuonna 2004.

Miksi EOK:n kannattaa liittyä 

* vahvistat ja edistät jäsenyydelläsi tärkeää oikeusturvatyötä
* saat oikeusturvaneuvontaa, ohjausta ja koulutusta kaikilla oikeusaloilla * saat jäsenpalvelun kautta ammattitaitoista ja luotettavaa asiantuntija-apua
* saat jäsenpalvelun kautta EOK:n seurannan ja valvonnan omaan oikeusturva-asiaasi
* saat oikeusturva-asiasi osaksi EOK.n laajempaa kollektiivista oikeudellista edunvalvontaa
* kehität ja ajantasaistat osaamistasi laillisten oikeuksiesi puolustamiseksi
* verkostoidut muiden jäsenten kanssa ja voit osallistua erilaisiin vertaistukiryhmiin

 

Säilytä EOK-jäsenyys
 
*EOK:n tutkimuksien ja seurannan mukaan ihmisellä on useita oikeusturvaongelmia elämänsä aikana. Siksi on tärkeää säilyttää EOK-jäsenyys!  

 

Copyright 2006 - 2017 EOK ry