logo
Kavonius: Työtä ihmisten oikeusturvan puolesta Tulosta Sähköposti

petter_kavonius_ott_dosEOK on kuluneena vuonna jatkanut tekemäänsä työtä ihmisten oikeusturvan puolesta. Yksi keskeisimmistä kysymyksistä on ollut syyttömyysolettaman puolustaminen, toteaa liittohallituksen puheenjohtaja Petter Kavonius joulutervehdyksessään jäsenistölle.

 

 

 

 

 

 

Liittohallituksen puheenjohtajan tervehdys

 

Hyvät EOK:n jäsenistö ja yhteistyökumppanit,

 

EOK on kuluneena vuonna 2011 jatkanut tekemäänsä työtä ihmisten oikeusturvan puolesta. Tänä vuonna yksi keskeisimmistä kysymyksistä on ollut syyttömyysolettaman puolustaminen.

 

Heppoisin perustein tehty rikolliseksi leimaaminen on aiheuttanut valtavaa järkytystä ja vahinkoa monelle. Tätä järkytystä ja vahinkoa on lieventänyt hyvin paljon se, että EOK on ainoana järjestönä muistuttanut julkisesti syyttömyysolettamasta.

 

Monelle EOK on ollut tänäkin vuonna paras lohtu ja turva, kun omalle tai läheisen kohdalle on osunut oikeusmurhan uhrin synkkä todellisuus, siis se, että oikeusvaltion ja oikeusturvan taso ei olekaan Suomessa sitä luultua korkeaa tasoa.

 

Oikeusturvan puolustamisen ja edistämisen kannalta on äärimmäisen tärkeää, että asioita tuodaan mielenkiintoisella tavalla esille suurille ihmisjoukoille. Televisio-ohjelmat ovat tässä avainasemassa.

   

AlueTV.fi on uusi televisiokanava, jonka ohjelmia voi katsoa vapaasti internetin kautta. Kanava on panostanut paljon oikeusturvakysymyksiin. EOK:n ja sen jäsenten yhteistyö tämän kanavan kanssa avaa mahdollisuuksia edistää oikeusturvaa merkittävällä tavalla.

 

EOK:n liittohallituksen, toiminnanjohtajan ja kaikkien oikeusturvatyötä vapaaehtoisesti tekevien puolesta toivotan jäsenistölle ja yhteistyökumppaneille:

 

Hyvää Joulua Ja Onnellista Uutta Vuotta 2012!

 

Petter Kavonius

Liittohallituksen puheenjohtaja

 

Ps. Välitämme videolinkkinä Suomen Lapista, Napapiirin virallisen joulupukin joulutervehdyksen "Hyvää Joulua Maailma" - videon, jota saa vapaasti jakaa sähköisesti eteenpäin. 

 

EOK-viestintä

 

* Eurooppalaisen Oikeusturvan Keskusliitto -EOK ry on kansalaisten ja yrityksien riippumaton ja puolueeton oikeusturvan edunvalvontajärjestö, joka on perustettu vuonna 2004.

Miksi EOK:n kannattaa liittyä 

* vahvistat ja edistät jäsenyydelläsi tärkeää oikeusturvatyötä
* saat oikeusturvaneuvontaa, ohjausta ja koulutusta kaikilla oikeusaloilla * saat jäsenpalvelun kautta ammattitaitoista ja luotettavaa asiantuntija-apua
* saat jäsenpalvelun kautta EOK:n seurannan ja valvonnan omaan oikeusturva-asiaasi
* saat oikeusturva-asiasi osaksi EOK.n laajempaa kollektiivista oikeudellista edunvalvontaa
* kehität ja ajantasaistat osaamistasi laillisten oikeuksiesi puolustamiseksi
* verkostoidut muiden jäsenten kanssa ja voit osallistua erilaisiin vertaistukiryhmiin

 

Säilytä EOK-jäsenyys
 
*EOK:n tutkimuksien ja seurannan mukaan ihmisellä on useita oikeusturvaongelmia elämänsä aikana. Siksi on tärkeää säilyttää EOK-jäsenyys!  

 

Copyright 2006 - 2017 EOK ry