logo
Poliisi epäilee juristin palkkioennakoita rahankeräysrikoksena Tulosta Sähköposti
ilkka_pitkanen_eokPoliisi epäilee sijoitusklubi Wincapitan puolustusrintama-ryhmän oikeudellista asiamiestä, espoolaista OTL, varatuomari, ekonomi Ilkka Pitkästä rahankeräysrikoksesta.
 
Vuonna 2009 WinCapita sijoitusklubin 500 jäsentä muodosti ns. Puolustusrintama-ryhmän, joka antoi toimeksiannon Ilkka Pitkäselle toimia WinCapita-jäsenistön lakimiehenä. Pitkänen kertomansa mukaan suostui tehtävään sillä ehdolla, että suoritetusta työstä korvataan rahallisesti. Puolustusrintaman jäsenet ovat maksaneet parin vuoden aikana palkkioennakkoina pieniä summia asiamiehensä asiakasvaratilille.
 
Rikosilmoituksen Ilkka Pitkästä kohtaan epäillystä rahankeräysrikoksesta on tehty Keskusrikospoliisin taholta. Espoon poliisi on laajentanut jutun tutkintaa kutsumalla rahankeräysrikoksesta todistajina kuultaviksi palkkioennakoiden suorittajia.
 
"Rumaksi menee! - Rikosilmoituksen tekijät ja tutkinnanjohto eivät voi olla tietämättä siitä, että kyseessä ei ole ollut vastikkeeton rahankeräys, vaan palkkioennakoiden suorittaminen oikeudellisia asianjotoimenpiteitä varten" sanoo rikosilmoituksesta hämmentynyt Ilkka Pitkänen.
 
Poliisin esitutkinta asiassa valmistunee joulukuun alkuun mennessä.
 
Rahankeräysrikoksesta epäilty Ilkka Pitkänen esiintyy AlueTV:n ohjelmassa "Poliisi epäilee juristin palkkioennakoita rahankeräysrikoksena" .
 
Ohjelma katsottavissa kokonaisuudessaan osoitteessa www.aluetv.fi .
 
Lähde: AlueTV.fi
 
(EOK-viestintä)
 

* Eurooppalaisen Oikeusturvan Keskusliitto -EOK ry on kansalaisten ja yrityksien riippumaton ja puolueeton oikeusturvan edunvalvontajärjestö, joka on perustettu vuonna 2004.

Miksi EOK:n kannattaa liittyä 

* vahvistat ja edistät jäsenyydelläsi tärkeää oikeusturvatyötä
* saat oikeusturvaneuvontaa, ohjausta ja koulutusta kaikilla oikeusaloilla * saat jäsenpalvelun kautta ammattitaitoista ja luotettavaa asiantuntija-apua
* saat jäsenpalvelun kautta EOK:n seurannan ja valvonnan omaan oikeusturva-asiaasi
* saat oikeusturva-asiasi osaksi EOK.n laajempaa kollektiivista oikeudellista edunvalvontaa
* kehität ja ajantasaistat osaamistasi laillisten oikeuksiesi puolustamiseksi
* verkostoidut muiden jäsenten kanssa ja voit osallistua erilaisiin vertaistukiryhmiin

 

Säilytä EOK-jäsenyys
 
*EOK:n tutkimuksien ja seurannan mukaan ihmisellä on useita oikeusturvaongelmia elämänsä aikana. Siksi on tärkeää säilyttää EOK-jäsenyys!  

 

Copyright 2006 - 2017 EOK ry