logo
AlueTV tuo uusia tuulia Suomen mediataivaalle Tulosta Sähköposti
aluetvAlueTV on uusi televisiokanava, jonka ohjelmia voi katsoa vapaasti internetin kautta käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Katsojalla on valinnanvapaus ja hän voi itse valita katsomishetken.
 
 
 
 
 
AlueTV:n hallitus on päättänyt, että kanavan ohjelmia voi katsoa internetin kautta ilman käyttöoikeusmaksua.
 
AlueTV on kampanjaluonteisesti maksuton televisiokanava ainakin vuoden 2012 loppuun, sanoo EOK:n toiminnanjohtaja ja uuden televisiokanavan ohjelmapäällikkö Jarmo Juntunen.
 
Lapissa ohjelmatoiminta on jo käynnistynyt. Ohjelmia voi jo katsoa vaikka virallisesti kanava aloittaa toimintansa 1. syyskuuta.  – Suomessa internetyhteys, tietokone ja televisio on 90 prosentilla talouksista. Juntusen mukaan internetissä koeluonteisesti ilmaiseksi näytetyt muutamat ohjelmat keräsivät viikon aikana yli 43000 katsojavierailua. – On selvää, että tunnettuuden ja vapaan katsomisen myötä runsas ohjelmistomme tulee keräämään katsojia monin verroin enemmän. Jopa satoja tuhansia katsojavierailuja viikossa.
 
AlueTV:n ohjelmistoa voi katsoa parhaimmillaan yli 4,5 miljoonaa suomalaista, Juntunen laskee ja muistuttaa, että yhä enemmän uusissa televisioissa ja puhelimissa on nopea internetyhteys. – Elämme tiedonvälityksen muutoksen aikaa ja siihen perustuu tällaiseen uuteen mediamuotoon panostaminen.
 
Ei uutisautomaatti
 
Juntunen sanoo, että netissä sekä televisio- ja radiokanavilla on jo aivan kylliksi uutisautomaatteja, jotka tuottavat jäsentämätöntä tietoa. Seuraavana päivänä samat uutiset ovat lehdissä. – Tilanne ei motivoi ihmisiä. Tarvitaan uutisten syventämistä ja alueellisia näkökulmia. Kolmen vuoden aikana Lapista aloitettava toiminta on tarkoitus levittää koko maahan.
 
Juntusen mukaan AlueTV:n palvelustrategian ydin on tuotannon alueellisuus ja paikallisuus. – Tarjoamme katsojille alueellista ajankohtaista asiaa, monipuolista tietoa ja viihdettä. Katsojalla on valinnanvapaus ja hän voi itse valita katsomishetken.
 
AlueTV pyrkii julkistamaan myös ihmisten kokemia perus-ja ihmisoikeusloukkauksia.
 
AlueTV on osoitteessa www.aluetv.fi .
 
AlueTV (www.aluetv.fi) lyhyesti:
 
• Ohjelmien vapaa katsominen edellyttää rekisteröitymistä
• Kaikki ohjelmat tallennetaan. Katsoja voi vapaasti valita
ohjelmakategorista tai arkistosta jälkikäteen itselle mieleisen
ohjelman katsottavaksi.
• AlueTV:n omistaa Euro Tv-News Oy. Ohjelmatuotannon
toiminta-alueet Suomessa ovat Lapin, Oulun, Länsi-, Itä- ja
Etelä-Suomen läänit.
• AlueTV:n näkyvyysalue kattaa internetin kautta koko
Suomen ja muun maailman. Ohjelmistoa voi katsoa
parhaimmillaan yli 4,5 miljoonaa suomalaista.

 
(EOK-viestintä)
 

* Eurooppalaisen Oikeusturvan Keskusliitto -EOK ry on kansalaisten ja yrityksien riippumaton ja puolueeton oikeusturvan edunvalvontajärjestö, joka on perustettu vuonna 2004.

Miksi EOK:n kannattaa liittyä 

* vahvistat ja edistät jäsenyydelläsi tärkeää oikeusturvatyötä
* saat oikeusturvaneuvontaa, ohjausta ja koulutusta kaikilla oikeusaloilla * saat jäsenpalvelun kautta ammattitaitoista ja luotettavaa asiantuntija-apua
* saat jäsenpalvelun kautta EOK:n seurannan ja valvonnan omaan oikeusturva-asiaasi
* saat oikeusturva-asiasi osaksi EOK.n laajempaa kollektiivista oikeudellista edunvalvontaa
* kehität ja ajantasaistat osaamistasi laillisten oikeuksiesi puolustamiseksi
* verkostoidut muiden jäsenten kanssa ja voit osallistua erilaisiin vertaistukiryhmiin

 

Säilytä EOK-jäsenyys
 
*EOK:n tutkimuksien ja seurannan mukaan ihmisellä on useita oikeusturvaongelmia elämänsä aikana. Siksi on tärkeää säilyttää EOK-jäsenyys!  

 

Copyright 2006 - 2017 EOK ry