logo
Ilkka Pitkäsen raportti WinCapitasta Tulosta Sähköposti

ilkka_pitkanen_eokOTL, VT, ekonomi Ilkka Pitkänen on seurannut ja selvittänyt WinCapita -asiaa tarkoin. Lue Pitkäsen laaja raportti WinCapitasta.

 

Julkisessa sanassa on usean vuoden ajan jaettu WinCapita-sijoitusklubista informaatiota, joka lähes yksinomaan on perustunut tutkivan viranomaisen välittämään tietoon. Hyvin aktiivisesti viranomaiset ovat omaa käsitystään levittäneetkin. Vastakkaiselle tiedolle ei juuri ole annettu palstatilaa, ja eräiden lehtien taholta sellaisen tiedon välittämisestä on selväsanaisesti kieltäydytty.

 

Väite 100 miljoonan euron pyramidihuijauksesta on syöpynyt lähes kaikkien tietoisuuteen. Jopa WinCapitan jäsenistön on väitetty syyllistyneen törkeisiin petoksiin ja rahankeräysrikoksiin. Tämä on pelkästään viranomaisen väitteen perusteella johtanut siihen, että ihmisten varoja on pantu takavarikkoon laittomiksi väitettyjen tuottojen konfiskoimiseksi valtiolle.

 

Ilkka Pitkänen raportti WinCapitasta on kokonaisuudessaan luettavissa tästä klikkaamalla.

 

 

(EOK –viestintä)

 

* Eurooppalaisen Oikeusturvan Keskusliitto -EOK ry on kansalaisten ja yrityksien riippumaton ja puolueeton oikeusturvan edunvalvontajärjestö, joka on perustettu vuonna 2004.

Miksi EOK:n kannattaa liittyä 

* vahvistat ja edistät jäsenyydelläsi tärkeää oikeusturvatyötä
* saat oikeusturvaneuvontaa, ohjausta ja koulutusta kaikilla oikeusaloilla * saat jäsenpalvelun kautta ammattitaitoista ja luotettavaa asiantuntija-apua
* saat jäsenpalvelun kautta EOK:n seurannan ja valvonnan omaan oikeusturva-asiaasi
* saat oikeusturva-asiasi osaksi EOK.n laajempaa kollektiivista oikeudellista edunvalvontaa
* kehität ja ajantasaistat osaamistasi laillisten oikeuksiesi puolustamiseksi
* verkostoidut muiden jäsenten kanssa ja voit osallistua erilaisiin vertaistukiryhmiin

 

Säilytä EOK-jäsenyys
 
*EOK:n tutkimuksien ja seurannan mukaan ihmisellä on useita oikeusturvaongelmia elämänsä aikana. Siksi on tärkeää säilyttää EOK-jäsenyys!  

 

Copyright 2006 - 2017 EOK ry