logo
Mr. Lordille EOK:n oikeusturvamitali luovuudesta ja rohkeudesta Tulosta Sähköposti
mr_lordi_eok_131110Mr. Lordi, Tomi Putaansuu vastaanotti kultaisen oikeusturvamitalin Helsingissä. Mitalin hänelle luovuttivat EOK:n toiminnanjohtaja Jarmo Juntunen ja liittohallituksen jäsen Petri Kankaansivu.
 
 
 
 
 
"Meillä on suuri ilo ja kunnia EOK:n edustajina luovuttaa teille Mr. Lordi, Tomi Putaansuu kunnianosoituksena EOK:n oikeusturvamitali", totesi Jarmo Juntunen mitalin luovutustilaisuuden avauspuheessaan. "EOK:n liittohallituksen ja liiton jäsenistön keskuudessa teitä arvostetaan, koska olette omalla toiminnallanne loistava esimerkki siitä, miten yksilön rohkea luovuus, yhteistyössä monien muiden ihmisten kanssa, voi parhaimmillaan saada aikaan", sanoi Juntunen. 
 
EOK:n liittohallituksen mielestä perus-ja ihmisoikeuksien yksi keskeisin tarkoitus on luoda mahdollisuuksia ja tilaa. jossa yksilö voi toteuttaa omien erityistaitojensa ja kiinnostuksensa pohjalta kaikenlaista sellaista uutta, joka tuottaa iloa, voimaa ja hyötyä suurelle joukolle muita ihmisiä, sanoi Petri Kankaansivu.
mr_lordi_eok_oikeusturvamitali
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mr. Lordi -yhtyeen luoja, Tomi Putaansuu vastaanotti EOK:n oikeusturvamitalin ennen yhtyeen esiintymistä Virgin Oilissa Helsingissä 13.11.2010. "Olen lähes sanaton. Olen todella iloinen ja kiitollinen saamastani huomiosta, tästä suuri kiitos", hän lisäsi.
 
Kymmenvuotiaasta lähtien urahaaveestaan totta tehnyt muusikko Tomi Petteri Putaansuu on syntynyt Rovaniemellä. 15. helmikuuta 1974. Hänet tunnetaan parhaiten hard rock -yhtye Lordin laulusolistina ja keulahahmona, Mr. Lordina. Hän on yhtyeen alkuperäisjäsen ja myös sanoittaa ja säveltää lähes kaikki yhtyeen kappaleet.

Toukokuun 20 päivänä 2006 Lordi teki historiaa ja voitti Suomen edustajana Ateenassa järjestetyt euroviisut kappaleellaan ”Hard Rock Hallelujah”. Kappale sai 292 pistettä, joka oli Suomen ja samalla silloin myös Euroviisujen piste-ennätys. Maaliskuussa 2006 julkaistiin Lordin kolmas studioalbumi, The Arockalypse, joka oli Suomessa vuoden myydyin kotimainen albumi 93 000 kappaleen myyntimäärällään.

Lordin uusin levy Babez For Breakfast julkaistiin syyskuussa 2010.

 

(EOK-viestintä)

 

 

* Eurooppalaisen Oikeusturvan Keskusliitto -EOK ry on kansalaisten ja yrityksien riippumaton ja puolueeton oikeusturvan edunvalvontajärjestö, joka on perustettu vuonna 2004.

Miksi EOK:n kannattaa liittyä 

* vahvistat ja edistät jäsenyydelläsi tärkeää oikeusturvatyötä
* saat oikeusturvaneuvontaa, ohjausta ja koulutusta kaikilla oikeusaloilla * saat jäsenpalvelun kautta ammattitaitoista ja luotettavaa asiantuntija-apua
* saat jäsenpalvelun kautta EOK:n seurannan ja valvonnan omaan oikeusturva-asiaasi
* saat oikeusturva-asiasi osaksi EOK.n laajempaa kollektiivista oikeudellista edunvalvontaa
* kehität ja ajantasaistat osaamistasi laillisten oikeuksiesi puolustamiseksi
* verkostoidut muiden jäsenten kanssa ja voit osallistua erilaisiin vertaistukiryhmiin

 

Säilytä EOK-jäsenyys
 
*EOK:n tutkimuksien ja seurannan mukaan ihmisellä on useita oikeusturvaongelmia elämänsä aikana. Siksi on tärkeää säilyttää EOK-jäsenyys!  

 

Copyright 2006 - 2017 EOK ry