logo
Suomalaista yhteiskuntaa ei saa enää vahingoittaa eikä tuhota Tulosta Sähköposti
vaalitilaisuus_180910_jarmo_juntunenEOK.n toiminnanjohtaja, kansanedustajaehdokas Jarmo Juntunen (ps) käsitteli laatimiaan suomalaisen politiikan puhdistamisen teesejä puolelle sadalle tukihenkilölle tukiyhdistyksen järjestämässä tilaisuudessa Rovaniemellä (18.9.2010).
 
 
 
 
Jarmo Juntunen nosti puheessaan esille suomalaisen yhteiskunnan nykytilanteen ja poliittisen rappiotilan. Kysymys siitä, miksi esimerkiksi sosiaaliset perusoikeudet eivät toteudu kaikkien kansalaisten osalta on äärimmäisen tärkeä, toteaa Juntunen.
vaalitilaisuus_180910_yleis
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Euroopan yhteisön jäsenvaltioissa yli 80 miljoonaa kansalaista elää köyhyysriskirajan alapuolella, heistä noin miljoona Suomessa. Juntusen mukaan tulo-ja varallisuuserot luonnehtivatkin monin tavoin myös suomalaisen yhteiskunnan tilaa. 
 
Poliittista valtaa käyttävät kerskuvat median välityksellä Suomen olevan hyvinvointiyhteiskunta. On häpeällistä puhua hyvinvointiyhteiskunnasta ja oikeusvaltiosta, huomauttaa Juntunen. 
 
Poliittisen järjestelmän ja hallinnon on tunnustettava maassamme esiintyvät vakavat ongelmat. Poliittinen vastuu tarkoittaa myös nopeita toimia ongelmaan tarttumiseksi, huomauttaa Juntunen.    
 
Poliittinen välinpitämättömyys ei istu kansanedustajan työhön. On aika olla aidosti kansanedustaja ja tehdä työtä kansalaisten hyväksi, sanoo Juntunen.
vaalitilaisuus_180910_juntunen_ja_niemela
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Entinen Lapin kansanedustaja Arttur Niemelä (kuvassa vas.) oli myös kuuntelemassa tukihenkilönä Jarmo Juntusen vaaliteemoja. Niemelän mukaan Juntusen esittämät asiat ovat ajankohtaisia ja tärkeitä. 
 
Juntunen julkistaa laatimansa suomalaisen politiikan puhdistamisen teesit lokakuun 21. päivänä Lordin aukiolla Rovaniemellä ensimmäisessä julkisessa vaalitilaisuudessaan.
 
Juntusen vaalisivut ovat osoitteessa www.jarmojuntunen.fi
 
 
(EOK-viestintä, Sanomat24)
 

* Eurooppalaisen Oikeusturvan Keskusliitto -EOK ry on kansalaisten ja yrityksien riippumaton ja puolueeton oikeusturvan edunvalvontajärjestö, joka on perustettu vuonna 2004.

Miksi EOK:n kannattaa liittyä 

* vahvistat ja edistät jäsenyydelläsi tärkeää oikeusturvatyötä
* saat oikeusturvaneuvontaa, ohjausta ja koulutusta kaikilla oikeusaloilla * saat jäsenpalvelun kautta ammattitaitoista ja luotettavaa asiantuntija-apua
* saat jäsenpalvelun kautta EOK:n seurannan ja valvonnan omaan oikeusturva-asiaasi
* saat oikeusturva-asiasi osaksi EOK.n laajempaa kollektiivista oikeudellista edunvalvontaa
* kehität ja ajantasaistat osaamistasi laillisten oikeuksiesi puolustamiseksi
* verkostoidut muiden jäsenten kanssa ja voit osallistua erilaisiin vertaistukiryhmiin

 

Säilytä EOK-jäsenyys
 
*EOK:n tutkimuksien ja seurannan mukaan ihmisellä on useita oikeusturvaongelmia elämänsä aikana. Siksi on tärkeää säilyttää EOK-jäsenyys!  

 

Copyright 2006 - 2017 EOK ry