logo
Juntusen eduskuntavaaliehdokkuus sinetöitiin Lapissa Tulosta Sähköposti
jarmo_juntunen_vaalit2011Perussuomalaiset sinetöivät EOK:n toiminnanjohtaja Jarmo Juntusen eduskuntavaaliehdokkuuden Lapin vaalipiirin alueella.
 
 
 
 
 
Perussuomalaisten Lapin piirin piiritoimikunta on lauantaina 10.7.2010 pitämässään kokouksessaan valinnut Rovaniemellä asuvan Jarmo Juntusen eduskuntavaaliehdokkaaksi Lapin vaalipiirin alueella.
 
"Olen nöyrästi kiitollinen, että nautin perussuomalaisten ja kansalaisten keskuudessa laajaa luottamusta. Kunnioitan ihmisyyttä ja olen aina valmiina taistelemaan kansalaisille kuuluvien laillisten oikeuksien ja oikeudenmukaisuuden puolesta", sanoo Juntunen. 
 
Jarmo Juntunen on useiden vuosien ajan puolustanut yksilöiden, perheiden ja yrittäjien perus-ja ihmisoikeuksia sekä heille kuuluvien laillisten oikeuksien ja oikeusturvan toteutumista. Juntusen mielestä ketään ihmistä tai ihmisryhmää ei tule syrjiä ja hän on vaatinut oikeudenmukaisuutta kaikessa päätöksenteossa. 
 
"Tuhansien vääryyttä kokeneiden ihmisten ja heidän lähipiirien tuki on minulle tärkeää", sanoo kansalaisten ja yrittäjien oikeusturvan edunvalvontajärjestön perustajajäsen ja toiminnanjohtaja sekä pitkään vapaaehtoista aktiivista oikeusturvatyötä tehnyt tuore eduskuntavaaliehdokas.
 
Olen kahden vuosikymmenen ajan perehtynyt suomalaiseen julkiseen vallan käyttöön, lainsäädäntöön sekä sen puutteisiin ja tulkinnallisuuteen, joiden nimissä tuhotaan usein ihmisten elämän keskeisiä edellytyksiä.
 
Eduskuntavaaliehdokkuuteni perusta on vahva kokemukseni ja osaamiseni lainsäädännöstä, joilla on tärkeä merkitys mahdollisessa eduskuntatyössäni, sanoo Juntunen.
 
Juntunen antoi suostumuksensa eduskuntavaaliehdokkuuteen huhtikuussa perussuomalaisten Lapin piiriyhdistykselle. "Puolueena perussuomalaiset ovat aidosti kansalaisten asialla ja lainsäädännössä esiintyvät ongelmat pitää myös aidossa eduskuntatyössä tunnustaa ja nopeasti korjata" huomauttaa Juntunen.
 
Jarmo Juntusen vaalisivut ovat osoitteessa www.jarmojuntunen.fi , jossa voi liittyä myös hänen tukiryhmäänsä.
 
Oikeusturva on kaikkien asia
 
EOK:n liittohallituksen puheenjohtaja Petter Kavonius toteaa EOK:n tavoitteista seuraavissa vaaleissa:
 
”EOK on puoluepoliittisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö ja se omalta osaltaan edistää kaikkien oikeusturvahenkisten ehdokkaiden vaalityötä puoluekannasta riippumatta. On oikein hyvä, jos toiminnanjohtaja Juntunen pääsee lävitse perussuomalaisten listoilta Lapissa.
 
Tarvitaan kuitenkin eri puolilta Suomea eri puolueista paljon ehdokkaita, jotka puolustavat tavallisten ihmisten ja yritysten oikeusturvaa samanlaisessa hengessä kuin Jarmo Juntunen. Oikeusturva on kaikkien asia, ei vain jonkinlaisen juristi- ja virkamieseliitin asia,” muistuttaa Kavonius.   
 
Vuoden 2011 eduskuntavaalit järjestetään 17. huhtikuuta. Ennakkoäänestys on kotimaassa 6.4–12.4. ja ulkomailla 6.4–9.4. Vaaleissa valitaan 200 kansanedustajaa Suomen eduskuntaan.
 
 
(EOK-viestintä)
 

* Eurooppalaisen Oikeusturvan Keskusliitto -EOK ry on kansalaisten ja yrityksien riippumaton ja puolueeton oikeusturvan edunvalvontajärjestö, joka on perustettu vuonna 2004.

Miksi EOK:n kannattaa liittyä 

* vahvistat ja edistät jäsenyydelläsi tärkeää oikeusturvatyötä
* saat oikeusturvaneuvontaa, ohjausta ja koulutusta kaikilla oikeusaloilla * saat jäsenpalvelun kautta ammattitaitoista ja luotettavaa asiantuntija-apua
* saat jäsenpalvelun kautta EOK:n seurannan ja valvonnan omaan oikeusturva-asiaasi
* saat oikeusturva-asiasi osaksi EOK.n laajempaa kollektiivista oikeudellista edunvalvontaa
* kehität ja ajantasaistat osaamistasi laillisten oikeuksiesi puolustamiseksi
* verkostoidut muiden jäsenten kanssa ja voit osallistua erilaisiin vertaistukiryhmiin

 

Säilytä EOK-jäsenyys
 
*EOK:n tutkimuksien ja seurannan mukaan ihmisellä on useita oikeusturvaongelmia elämänsä aikana. Siksi on tärkeää säilyttää EOK-jäsenyys!  

 

Copyright 2006 - 2017 EOK ry