logo
WinCapitan jäseniä vapautettu rikosepäilystä Tulosta Sähköposti
krpKeskusrikospoliisi on vapauttanut sijoitusklubi WinCapitan jäsenistöä kaikista rikosepäilystä. Rikosepäilystä vapautettujen joukossa on myös suuria tuottoja saaneita.

 

 

 

 

 

EOK:lle on tullut runsaasti puhelinsoittoja ja sähköpostiviestejä, joiden mukaan poliisi on vapauttanut suuren määrän ihmisiä WinCapitan asiassa rikosepäilyistä, toteaa EOK:n toiminnanjohtaja Jarmo Juntunen.

 

Rikosepäilyistä vapautettujen joukossa on myös EOK:lle toimitettujen tietojen mukaan sellaisia ihmisiä, jotka ovat saaneet suuria tuottoja ja sijoitusklubiin suuria jäsenmääriä suositelleita, toteaa Juntunen.

 

EOK:n linjana on kunnioittaa Euroopan ihmisoikeussopimuksen syyttömyysolettamaa kaikkien ihmisten osalta. Lisäksi jokaisella järjestömme jäsenistöön kuuluvalla tulee olla mahdollisuus kääntyä EOK:n välittämän asiantuntevan oikeudellisen neuvonnan puoleen siitä riippumatta, mistä ja miten henkilöä epäillään tai syytetään, toteaa EOK:n liittohallituksen puheenjohtaja OTT, dosentti Petter Kavonius.

 

Vuonna 2009 sijoitusklubi WinCapitan jäsenistöstä lähes tuhat henkilöä kääntyi kansalaisten oikeusturvan edunvalvontajärjestön EOK ry:n puoleen laillisten oikeuksiensa toteutumisen turvaamiseksi.   

 

EOK on usein joutunut yksin puolustamaan WinCapitan asiassa lynkkaushengen kohteeksi joutuneita ihmisiä. Syyttömien ja rikollisiksi leimattujen ihmisten keskuudessa on seurauksena ollut perheiden hajoamisia, työpaikkojen ja asuntojen menetyksiä ja useita itsemurhia, sanoo Juntunen.
 
Monilla tahoilla, etenkin hillittömän ihmisvihan vaivaamilla erilaisilla nettikirjoittajilla on viimeistään nyt häpeämisen paikka menettelystään lynkkaushengen lietsonnassa, ja mahdollisesti myös aikanaan korvausten maksun paikka uhreilleen, toteaa Juntunen.
 
 
(EOK-viestintä, Sanomat24)
 

* Eurooppalaisen Oikeusturvan Keskusliitto -EOK ry on kansalaisten ja yrityksien riippumaton ja puolueeton oikeusturvan edunvalvontajärjestö, joka on perustettu vuonna 2004.

Miksi EOK:n kannattaa liittyä 

* vahvistat ja edistät jäsenyydelläsi tärkeää oikeusturvatyötä
* saat oikeusturvaneuvontaa, ohjausta ja koulutusta kaikilla oikeusaloilla * saat jäsenpalvelun kautta ammattitaitoista ja luotettavaa asiantuntija-apua
* saat jäsenpalvelun kautta EOK:n seurannan ja valvonnan omaan oikeusturva-asiaasi
* saat oikeusturva-asiasi osaksi EOK.n laajempaa kollektiivista oikeudellista edunvalvontaa
* kehität ja ajantasaistat osaamistasi laillisten oikeuksiesi puolustamiseksi
* verkostoidut muiden jäsenten kanssa ja voit osallistua erilaisiin vertaistukiryhmiin

 

Säilytä EOK-jäsenyys
 
*EOK:n tutkimuksien ja seurannan mukaan ihmisellä on useita oikeusturvaongelmia elämänsä aikana. Siksi on tärkeää säilyttää EOK-jäsenyys!  

 

Copyright 2006 - 2017 EOK ry