logo
Vahvan luottamuksen saanut liittohallitus selvittää EOK:n kansainvälistymistä Tulosta Sähköposti
eok_valtuusto020110EOK:n liittovaltuuston ylimääräinen kokous käsitteli oikeusturvajärjestön kansainvälistymistä ja yhden valtuutetun lukuisia väitteitä liittohallitusta kohtaan. Kokousväki päätti, että liittohallitus nauttii liittovaltuuston luottamusta.

 

 

EOK:n liittovaltuusto piti ylimääräisen kokouksen Rovaniemellä lauantaina 2. tammikuuta. Puheenjohtaja Jaakko Ylitalon johdolla kolme tuntia kestäneeseen kokoukseen osallistui 11 valtuutettua.

 

Kokouksen kutsui EOK:n liittohallitus päättämään EOK:n kansainvälistymiseen liittyvistä kysymyksistä sekä liittohallituksen luottamuksesta yhden valtuutetun esittämistä osin julkisistakin väitteistä johtuen.

 

Valtuutettu Jaana Pedersenin erilaisista väitteistä keskusteltiin pitkään, ja paikalle saapuneet liittohallituksen jäsenet vastasivat Pedersenin monilukuisiin väitteisiin. Pedersenin erilaisia epäluottamusväitteitä ja erottamisvaatimusta liittohallitusta ja sen yksittäisiä jäseniä kohtaan ei kannattanut kukaan muu valtuutettu, joten liittohallitus sai vahvan luottamuksen liittovaltuustolta.

 

Liittovaltuusto päätti valtuuttaa liittohallituksen ryhtymään toimenpiteisiin kokouksessa esitetyn kansainvälistymissuunnitelman pohjalta. Liitovaltuuston päätöksellä liittohallitus ryhtyy kehittämään kansainvälisen toiminnan organisoitumismallia ja neuvottelemaan niitä mahdollisia sopimusmalleja, joita kansainvälistymiseen tarvitaan.

 

Seuraavan kerran liittovaltuusto kokoontuu varsinaiseen vuosikokoukseensa EOK:n liittokokouspäivänä huhtikuussa. 

 

(EOK-viestintä)

 

* Eurooppalaisen Oikeusturvan Keskusliitto -EOK ry on kansalaisten ja yrityksien riippumaton ja puolueeton oikeusturvan edunvalvontajärjestö, joka on perustettu vuonna 2004.

Miksi EOK:n kannattaa liittyä 

* vahvistat ja edistät jäsenyydelläsi tärkeää oikeusturvatyötä
* saat oikeusturvaneuvontaa, ohjausta ja koulutusta kaikilla oikeusaloilla * saat jäsenpalvelun kautta ammattitaitoista ja luotettavaa asiantuntija-apua
* saat jäsenpalvelun kautta EOK:n seurannan ja valvonnan omaan oikeusturva-asiaasi
* saat oikeusturva-asiasi osaksi EOK.n laajempaa kollektiivista oikeudellista edunvalvontaa
* kehität ja ajantasaistat osaamistasi laillisten oikeuksiesi puolustamiseksi
* verkostoidut muiden jäsenten kanssa ja voit osallistua erilaisiin vertaistukiryhmiin

 

Säilytä EOK-jäsenyys
 
*EOK:n tutkimuksien ja seurannan mukaan ihmisellä on useita oikeusturvaongelmia elämänsä aikana. Siksi on tärkeää säilyttää EOK-jäsenyys!  

 

Copyright 2006 - 2017 EOK ry