Liity Jäseneksi
Liity jäseneksi
Seuranta ja valvontailmoitus SVI
Oikeusturvakeskus
Koulutus
Kansainvälinen toiminta
Tietopalvelu
Oikeusturvajärjestö EOK: 10-vuotta laillisten oikeuksien puolesta
Eurooppalaisen Oikeusturvan Keskusliitto EOK ry on puolustanut ihmisten laillisten oikeuksien toteutumista alkaen perustamisestaan vuonna 2004 Ilmajoella. Oikeusturvan edunvalvontatyö ja sen jatkuva kehittäminen on arvokasta työtä, josta on hyötyä EOK:n jäsenistölle ja samalla koko yhteiskunnalle, sanoo EOK:n liittovaltuuston puheenjohtaja OTT Petter Kavonius .

Kavoniuksen mukaan kuluneet kymmenen vuotta ovat vahvasti osoittaneet oikeusturvan edunvalvontajärjestön tarpeellisuuden Suomessa. Järjestö on kasvanut suurimmaksi kansalaisten oikeusturvan edunvalvontajärjestöksi Suomessa.

Yksi oikeusloukkaus voi aiheuttaa kasvaessaan ihmisen elämän mittaisen kierteen. Mitä ilmeisimmin, olemme kuluneiden vuosien aikana kyenneet pelastamaan tuhansia ihmisiä, perheitä ja yrityksiä vakavilta seurauksilta, sanoo EOK:n liittohallituksen puheenjohtaja, varatuomari Petri Kankaansivu.

Jäsenyys EOK:ssa on tärkeä ja luonnollinen askel ihmisille ja yrityksille. Jäsenpalveluiden piiriin kuuluu satoja tuhansia suomalaisia. Vuosittain jatkuvasti kasvaneen jäsenistön palvelujen tarve kasvaa koko ajan. EOK antaa pyynnöstä ohjeita ja neuvoja, seuraa ja valvoo viranomaistoimintaa, ja välittää jäsenistölleen luotettavaa asiantuntija-apua, sanoo toiminnanjohtaja Jarmo Juntunen .

Juhlavuoden kampanjaviesti -TARTU KÄTEEN

Oikeusturvajärjestön 10-vuotisjuhlavuoden kampanjaviestin teemasta keskusteltiin 26.4.2014 pidetyssä EOK:n liittovaltuuston varsinaisessa vuosikokouksessa Rovaniemellä. Liittovaltuusto totesi, että EOK tulee järjestämään 10-vuotissynttäreiden kunniaksi oikeusturvatapahtuman, joka pidetään elokuussa Rovaniemellä.

Huoli oman oikeusturvan toteutumisesta hallitsee ihmisten mieliä. Kun ihminen kokee oikeusloukkauksen, hän ei välttämättä edes tiedä tai huomaa sitä. Yksin on vaikeaa puolustautua oikeusloukkaajia vastaan, ja pelko on oikeusturvan toteutumisen suurin riski. Siksi ”TARTU KÄTEEN” on tehokas ja tärkeä viesti ihmisille, toteaa toiminnanjohtaja Jarmo Juntunen.

EOK:n "TARTU KÄTEEN"- oikeusturvatapahtuma pidetään elokuussa 2014.
Säilytä EOK-jäsenyys

>> Muualla verkossa


Jarmo Juntunen - Blogi
Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Stopcorruption - Общественный антикоррупционный комитет
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin EIT
EOK
EOK - Eurooppalaisen Oikeusturvan Keskusliitto
PL 1243
96101 Rovaniemi

asiakaspalvelu @ eok.fi
Säännöt
Rekisteriseloste
Toimintapolitiikka
Yhteystiedot
Säilytä EOK-jäsenyys