Liity Jäseneksi
Liity jäseneksi
Seuranta ja valvontailmoitus SVI
Oikeusturvakeskus
Koulutus
Kansainvälinen toiminta
Tietopalvelu
EOK:n toiminnanjohtaja Jarmo Juntunen on kuollut
EOK:n toiminnanjohtaja Jarmo Juntunen on kuollut. Juntunen menehtyi äkilliseen sairauskohtaukseen kotonaan Rovaniemellä sunnuntain 21.1 vastaisena yönä. Hän oli kuollessaan 61-vuotias.

Jarmo oli vuonna 2004 alkaneessa EOK:n toiminnassa mukana alusta asti perustajäsenistössä, ja itse asiassa jo perustamiskokousta ennen ideoimassa EOK:n toimintaa. Sitä ennenkin Jarmo teki kovasti työtä ihmisten oikeuksien toteuttamisen puolesta lainsäädäntötoimittajana.

Oikeusturvatyötä muodossa tai toisessa kertyi Jarmolle siten vuosikymmeniä. Itse tapasin Jarmon ensimmäisen kerran vuonna 2004 EOK:n perustamiskokouksessa Ilmajoella. Jarmolla oli johtotähtenä auttaa ja kannustaa ihmisiä työtä ja vaivoja säästämättä hyvin energisesti. Näin voi oikeasti ja vilpittömästi sanoa vain hyvin harvoista ihmisistä. Sain seurata pitkän tovin tätä Jarmon toimintaa läheltä ja minulle tuli täysin selväksi, että ihmisten auttaminen ja kannustaminen oli hyvin syvällä Jarmon sielussa ja persoonassa. Olen siten täysin vakuuttunut seuraavasta: Jos on suinkin mahdollista, niin myös henkimaailmassa ja sieltä käsin täällä, Jarmo pyrkii auttamaan ja kannustamaan ihmisiä edelleen.

Kirjoittanut EOK:n liittovaltuuston puheenjohtaja OTT Petter Kavonius
Säilytä EOK-jäsenyys

>> Muualla verkossa


Jarmo Juntunen - Blogi
Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Stopcorruption - Общественный антикоррупционный комитет
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin EIT
EOK
EOK - Eurooppalaisen Oikeusturvan Keskusliitto
PL 1243
96101 Rovaniemi

asiakaspalvelu @ eok.fi
Säännöt
Rekisteriseloste
Toimintapolitiikka
Yhteystiedot
Säilytä EOK-jäsenyys