Liity Jäseneksi
Liity jäseneksi
Seuranta ja valvontailmoitus SVI
Oikeusturvakeskus
Koulutus
Kansainvälinen toiminta
Tietopalvelu
Arvokasta oikeusturvatyötä, kiitos!
Oikeusturvaongelmat voivat aiheuttaa vakavaa syrjäytymistä, perheen hajoamisia, työkyvyttömyyttä, työttömyyttä, sairauksia ja pahimmillaan jopa ennenaikaisen kuoleman. Pelko on suurin oikeusturvariski ja masennus tyypillinen oikeusturvaongelman aiheuttama sairaus.

Yksi oikeusturvaongelma voi kasvaessaan aiheuttaa ihmisen elämän mittaisen kierteen.

Tutkimustulosten ja EOK:n 14 vuoden kokemuksen perusteella oikeusturvaongelmat eivät ole vähentyneet. Vuosien 2012-2016 aikana EOK:n jäsenpalvelu ja tukihenkilöverkosto on vastaanottanut 36807 yhteydenottoa. Yhteydenottoja on ollut yhteensä keskimäärin 20/päivä.

EOK:n jäsenpalvelun ja moniammatillisen asiantuntijaverkoston vapaaehtoistyön toiminta on kohdentunut kriisiauttamiseen, arjen turvallisuuden sekä ihmisten terveyden ja toimintakyvyn edistämiseen.

Olemme kyennyt vastaamaan moneen hätähuutoon ihmisten perus- ja ihmisoikeushädässä. Vuosien aikana olemme pelastaneet tuhansia ihmisiä, perheitä ja yrittäjiä oikeusturvaongelmien vakavilta seurauksilta.

EOK-jäsenyys vahvistaa ja edistää oikeusturvan toteutumista

Vahvan jäsenistön tuella kykenemme entistä paremmin puolustamaan ja valvomaan yhdenvertaisesti hädässä olevien ihmisten laillisten oikeuksien toteutumista.

Kiitän kuluneesta vuodesta EOK:n jäsenistöä, liittovaltuustoa ja liittohallitusta sekä yhteistyökumppaneita ja oikeusturvatyön vapaaehtoistyöntekijöitä. Olette tehneet arvokasta työtä, josta on hyötyä yksilöille, perheille ja koko yhteiskunnalle. Kiitos!

Hyvää Ja Rauhallista Joulua sekä Oikeusturvallista Uutta Vuotta 2018!

Jarmo Juntunen
toiminnanjohtaja
Säilytä EOK-jäsenyys

>> Muualla verkossa


Jarmo Juntunen - Blogi
Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Stopcorruption - Общественный антикоррупционный комитет
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin EIT
EOK
EOK - Eurooppalaisen Oikeusturvan Keskusliitto
PL 1243
96101 Rovaniemi

asiakaspalvelu @ eok.fi
Säännöt
Rekisteriseloste
Toimintapolitiikka
Yhteystiedot
Säilytä EOK-jäsenyys